St. Antoniusweg 11
6562GL
GROESBEEK
tel. 024-3972819

Rhode | Van Stiphout Bouw moest zondag naar Gelderland voor de uitwedstrijd tegen Groesbeekse Boys. Beide ploegen hadden nog maar 2 punten, dus een mooie kans om afstand te nemen. Rhode begon goed aan de wedstrijd, kwam al snel op 0-1, maar in de tweede helft wist Groesbeekse Boys het tij te keren en  pakte het met 3-1 de volle winst.

Rhode begon goed, kreeg al snel een paar vrije trappen op de rand van het strafschopgebied, In de 5e minuut kwam Roel Smeets, na een voorzet van rechts, in botsing met doelman Paul van Heesch en hij moest het veld verlaten. Stan van de Mortel nam zijn plaats achterin over, en Chiel van den Biggelaar viel in op zijn plek. In de 12e minuut kwam Rhode, uit een vrije trap op een 0-1 voorsprong, de bal kwam via een tegenstander bij Mark van der Zanden en zijn schot verdween in de hoek, 0-1. Daarna kreeg Groesbeekse Boys steeds meer balbezit en er kwamen ook een tweetal goede kansen, maar doelman Paul van Heesch liet zich niet verschalken.

In de tweede helft gooide Groesbeekse Boys alles op de aanval en het leek wachten op een tegentreffer. Die viel dan ook al snel, in de 55e minuut, een aanvaller profiteerde van een misverstand achterin en scoorde de 1-1. Rhode herstelde zich daarna wel iets, maar kon toch geen vuist maken. De gastheren bleven de betere ploeg en in de 83e minuut werd dit beloond, een aanval over links werd goed voor de goal gegooid en binnen getikt, 2-1, Vlak daarna kreeg Rhode via Ryan Kreeft nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn schot bracht de keeper van Groesbeekse Boys niet echt in de problemen. In blessuretijd werd de strijd helemaal beslist, de linksbuiten ging naar de achterlijn en zijn voorzet werd onhoudbaar in de kruising geschoten, eindstand 3-1.