Dommelpark 3
5492DD
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode | Van Stiphout Bouw liep zondag tegen haar tweede nederlaag aan. Weer met flinke cijfers, 0-4.

Nemelaer had een flitsende start. Al na een minuut was er een eerste kans welke via via naast ging en direct daarna moest een schot met de nodige moeite worden gestopt. Nemelaer was veel feller dan Rhode en er waren ook steeds spelers aanspeelbaar. In de 18e minuut leek de storm wat geluwd en kwam de eerste kans voor Rhode. In dezelfde minuut werd het echter 0-1. Rhode liet zich op het middenveld de bal ontfutselen en vervolgens rondde de linkerspits dit kadootje feilloos af. Daarna kwamen er langzamerhand ook wat meer kansen voor Rhode o.a. voor Bas van Kuringen en Rolf van den Boogaart. Maar ook voor Nemelaer waren er nog een paar flinke kansen, o.a. uit een corner.

Rhode begon goed aan de tweede helft met twee kansen voor Simon van de Wetering en een schot van Joep van de Mortel dat net overging. Vervolgens was Rhode in de 54e minuut heel dicht bij de gelijkmaker, Simon van de Wetering kon bij een scrimmage de bal net niet de goed richting meegeven. Maar in de 61e minuut ging het verkeerd, Bas van Kuringen moest met rood vertrekken toen hij met gestrekt been een tegenstander raakte, de scheidsrechter stond er vlak bij en kende geen pardon. Een paar minuten later kwam de genadeklap toen uit een actie over links de bal panklaar werd gelegd en feilloos werd ingekopt. Rhode was even aangeslagen, knokte zich toch wel weer terug, maar Nemelaer wist de man meer situatie goed te benutten. In de 78e minuut verloor Rhode de bal vlak bij het strafschopgebied van Nemelaer en een lange solo leverde de 0-3 op. Daarmee was het nog niet gedaan, want in de 81e minuut werd het uit een corner 0-4, de bal ging voorlangs maar kreeg ergens nog een tikje mee en verdween in de uiterste hoek.

10-10-2021 Rhode - Nemelaer 0-4 (0-1)
0-1 19. Ruben Buvens