Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 07

SINT-OEDENRODE
tel. 0413-473416

Rhode is wel heel erg slecht aan de bekercompetitie begonnen.
Met maar liefst 1-5 was het kansloos tegen een veel beter Olympia.
De gasten uit Boxmeer zetten Rhode meteen onder druk en al na 2 minuten was het 0-1, amper van de schrik bekomen was het in de 10e minuut al 0-2. Rhode herstelde zich wel, maar in de 30e minuut werd in feite de wedstrijd al beslist, 0-3 ruststand.
In de 66e minuut kwam Rhode via een fraaie aanval terug op 1-3.  Maar Olympia had haar antwoord snel klaar, via doelpunten in de 72e en 80e minuut werd het uiteindelijk 1-5.

=====
Rhode | Van Stiphout Bouw is wel heel erg slecht aan de bekercompetitie begonnen.

Nu was de voorbereiding sowieso al niet al te best. Tegen SBC en op het toernooi om DeMooiRooiSchaal was het niveau niet goed, tegen Emplina ging het al een stuk beter, dus met enig vertrouwen kon aan de bekercompetitie begonnen worden.
Maar dat vertrouwen was snel verdwenen, met maar liefst 1-5 was het kansloos tegen een veel beter Olympia.

De gasten uit Boxmeer zetten Rhode meteen al flink onder druk en al na 2 minuten was het al raak 0-1. Rhode was amper van de schrik bekomen toen er al weer, gescoord werd, 0-2 in de 10e minuut. Hierna kwam Rhode wel wat beter in de wedstrijd, maar dat leverde nog geen doelpunten op. Boxmeer scoorde nog wel een keer, in de 30e minuut werd de ruststand van 0-3 op het scorebord gezet.

In de tweede helft veranderde er niet zo veel. Rhode gaf wel iets beter partij, maar Olympia was duidelijk de betere, het combineerde beter en kreeg daarvoor ook veel te veel ruimte. Maar in de 66e minuut leek Rhode toch iets terug te kunnen doen, Geert Oerlemans ging op links goed door en zijn voorzet kon door Mark van der Zanden eenvoudig worden afgewerkt, 1-3. Heel even leek het er op dat Rhode nog iets aan de stand zou kunnen doen, maar Olympia had daar hele andere idee&amp235n over. Via een paar snelle counters werd de eindstand in de 72e en 80e minuut op 1-5 bepaald.

De volgende bekerwedstrijd is niet op zondag, maar op zaterdagavond 19:30 u. Rhode gaat dan op bezoek bij Sparta’25 uit Beek en Donk, zij wonnen hun eerste bekerwedstrijd, tegen Volkel, met 3-0.

Rhode (1C) - Olympia'18 (2H) 1-5 (0-3)
0-1 04. Siem Loeffen
0-2 10. Siem Loeffen
ca 12. Okki van Dalen, Olympia'18, schiet bal, via doelman Paul van Heesch, tegen de lat
0-3 30. Tijmen Philips
1-3 67. Mark van der Zanden
1-4 72. Sam Luppes
1-5 81. Mustafa Yilmaz