3e klasse 201

10 maart 2018 14:45

Mark Wijgergangs

Onbekend

Na 2 afgelaste wedstrijden  moest er vandaag tegen de eeuwige rivaal Irene gevoetbald worden.

Vanaf de aftrap had Rhode de overhand maar het was oppassen met de sporadische aanvallen van Irene. De ene kans na de andere maar de bal wil er niet in.
In de 29e minuut penalty Rhode nadat Sefyan op niet reglementaire wijze is gestopt. Deze wordt helaas gemist door Roel van de Ven. 3 minuten later is het Maikel die het net wel weet te vinden. Nog geen 5 minuten later maakt Irene de gelijkmaker door klungelig verdedigen.  Na wederom een mooie actie van Maikel speelt hij de bal naar Sefyan die beheerst de 2 – 1 maakt.

Ruststand 2-1.

Meteen na de rust zoekt Rhode wederom de aanval en er wordt direct gescoord door Silvan 3 – 1.  Rhode heeft het spel in handen maar wederom door onoplettendheid 16 minuten later weet de tegenstander te scoren. 3 – 2  Wakker geschud door deze tegentreffer wist Rhode dat ze uiterst behoedzaam moesten aanvallen en achter niets meer weggeven. Met nog 2 minuten op de klok was het Maikel die de einstand op 4 – 2 bepaalde.

Gelukkig hoeven we nu niet meteen achter de feiten aan te lopen.