Gemert JO13-2

2e klasse 201

26 mei 2018 10:00

Onbekend

De mannen van JO13-2 hebben grote stappen gezet in het voorjaar. In vergelijking met het najaar is het spel er enorm op vooruit gegaan, en werden de overwinningen aan elkaar geregen. De beslissing had al kunnen komen in de wedstrijd tegen Schijndel 2 weken geleden. Als er toen gewonnen was, was het kampioenschap al zeker. Maar na een aantal goede kansen in het begin, en een 0-0 ruststand, sloeg de wedstrijd in de 2e helft om, en liep Schijndel snel en verdiend uit naar 4-0. Omdat Schijndel in de weken ervoor al een misstap had gemaakt, was de opdracht duidelijk: De resterende 2 wedstrijden moesten gewonnen worden. Zaterdag stond de pot tegen Gemert op het programma. Daar was in het najaar nog met 2-0 van verloren. Maar deze keer werd er uit een ander vaatje getapt. Op de velden in Boskant werd er niks aan het toeval overgelaten. Na een degelijke eerste helft die in 3-0 eindigde, werd het uiteindelijk 4-0. Maandag 28 mei is de laatste wedstijd tegen SCMH, en kan de kroon op een geweldig mooi voorjaar worden gezet.