Blauw Geel'38/JUMBO JO17-6

Groep 2 28

21 oktober 2017 14:45

Onbekend

Doordat Rhode zich geplaatst had voor de knockout fase voor de beker was er geloot tegen blauw geel/jumbo. Deze keer was er gekozen voor een keepers wisseling. Jan Sabel veldspeler en Enzo Raaijmakers in de goal. In de beginfase liet de tegenstander duidelijk zien wat hun bedoeling was. Dit resulteerde in de 12e minuut in een doelpunt voor Blauw Geel uit een scrimmage voor de goal van Rhode. 0 – 1 Na deze tegenvaller kwam de ware aard van Rhode naar boven. Vechten voor iedere bal. Na een aanval over rechts met een voorzet van Timo de Wit kon Silvan de bal eenvoudig inkoppen. 1 – 1 Direct na de aftrap veroverde Rhode weer de bal en het schot wat volgde werd langs getikt door de keeper van Blauw Geel. De daarop volgende aanval van Rhode bracht eindelijk de 2 – 1 door wederom Silvan die het net wist te vanden door een afstand schot. Beide partijen deden niet voor elkaar onder en zodoende bleef het een spannende wedstrijd. De meeste kansen waren voor Rhode maar de bevrijdende 3 – 1 bleef lange tijd uit. Na een aanval opgezet door Roel van de Ven welke Maikel op rechts aanspeelde, plaatste deze de de bal terug naar Roel en deze wist in de 76e minuut eindelijk de verlossende 3 – 1 op het score bord te brengen. Met nog een 3 minuten te gaan was er verder geen vuiltje meer aan de lucht. Complimenten aan het gehele team en het maakt niet uit waar iemand speelt, het is 1 voor allen en allen voor de overwinning. Coaches, trainer en scheidsrechter, jullie hebben ons een heerlijke middag voorgeschoteld.